Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın zincir bilezik görmek

Rüyada altın zincir bilezik görmek

Rüyada altın zincir bilezik görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, sorunlar altında ezileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın zincir bilezik gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Rüyada altın zincir bilezik görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada altın zincirli kolye görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir mala sahip olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Rüyada altın zincir kolye görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın zincir görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, istenmeyen bir yolculuğa yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın zincir takmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada altın zincir bulmak alım gücünde yükselme olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın zincir kaybetmek İslami olarak günahlarının artacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments