Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın zincir almak

Rüyada altın zincir almak

Rüyada altın zincir almak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın zincir almak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada koluna altın zincir takmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hayırla yad etmeye, böylece hayata yeniden sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak rızkın artacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada altın zincir bilezik görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada altın zincir kolye görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Rüyada altın zincir taktığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın zincir almak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine inanılır.

Rüyada kopmuş altın zincir görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye zinciri görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments