Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinle kendi dişini çekmek

Rüyada elinle kendi dişini çekmek

Rüyada elinle kendi dişini çekmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hasret içinde kalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinle kendi dişini çekmek gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Rüyada elinle kendi dişini çekmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi elle çekmek bunu şeref sayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dişini çekmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sallanan dişini çekmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, komşularla ters düşüleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan dişi çekmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi azı dişini çekmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada azı dişi çekmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments