Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dişini çekmek

Rüyada birinin dişini çekmek

Rüyada birinin dişini çekmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine inanılır.

Rüyada birinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Rüyada çocuğun dişini çekmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun dişini çekmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişini çekmek görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bekar ise evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin dişini çekmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada kızının dişini çekmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, gözyaşına boğulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada kendi dişini kendi çekmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çekmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kök dişini çekmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments