Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çürük dişini çekmek

Rüyada kendi çürük dişini çekmek

Rüyada kendi çürük dişini çekmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, aşının da çoğalacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada çürük azı dişi çekmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çürük dişi çekmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin çürük dişini görmek geçim derdinin son bulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi dişini çürük görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük dişin sallandığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çürük dişini görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments