Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi azı dişini çekmek

Rüyada kendi azı dişini çekmek

Rüyada kendi azı dişini çekmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çekmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada üst azı dişi çekmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük azı dişi çekmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çekmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada azı dişi çekmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azı diş çekmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada alt azı dişini çektirmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işlerin eski haline döneceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada azı dişinin kırıldığını görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulur.

Rüyada azı dişi sökmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments