Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı dişi çekmek

Rüyada azı dişi çekmek

Rüyada azı dişi çekmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hayatının iplerini eline alacağına yorulur.

Rüyada azı dişi çekmek gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çürük azı dişi çekmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine inanılır.

Rüyada kendi azı dişini çekmek çok sıkıntı çekeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada azı dişi çekmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst azı dişi çekmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalet eder.

Rüyada azı diş çekmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Rüyada azı dişinin çürüdüğünü görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, başarılarını arttıracağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada alt azı dişi görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işarettir.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek makama ve rızka sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments