Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi elle çekmek

Rüyada dişi elle çekmek

Rüyada dişi elle çekmek ibadete ağırlık verileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dişi elle çekmek gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Rüyada dişi elle çekmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada elinle kendi dişini çekmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada azı dişi çekmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst azı dişi çekmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin dişini çekmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada üst dişi çekmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini dişini çekmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Rüyada köpek dişi çekmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, haneye dertlerin gireceğine , sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments