Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin yendiğini görmek

Rüyada elinin yendiğini görmek

Rüyada elinin yendiğini görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada elinin yendiğini gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Rüyada elinin yendiğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada düşmanı yenmek çocuklar gibi mutlu olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada fare tarafından yenmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yemek yendiğini görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek gözyaşı döküleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada cinleri yenmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada evinde yemek yendiğini görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments