Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinleri yenmek

Rüyada cinleri yenmek

Rüyada cinleri yenmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine yorulur.

Rüyada cinleri yenmek gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada cinleri yenmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada rakibini yenmek para sahibi olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada güreşmek ve yenmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulur.

Rüyada ayı tarafından yenmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalettir.

Rüyada düşmanını yenmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada düşmanlarını yenmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü eti yendiğini görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, geçecek güzel bir ömre, sağlığının bozulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments