Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde mutsuz olmak

Rüyada düğünde mutsuz olmak

Rüyada düğünde mutsuz olmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Yapacaklarınız konusunda daha açıklayıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada mutsuz bir düğün görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Rüyada düğünde mutsuz olmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada mutsuz düğün görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı mutsuz görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine inanılır.

Rüyada eşini mutsuz görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının mutsuz olduğunu görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, tatsızlıklar çıkacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip mutsuz olmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada evlilikte mutsuz olmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments