Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini tutamamak

Rüyada elini tutamamak

Rüyada elini tutamamak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, diplomalı kimse olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çok büyük borçlar alacağına, çok daha mutlu olunacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini tutamamak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin elini tutamamak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine inanılır.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada elini tutamamak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin elini tutamamak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, saygın biri olacağına delalet eder.

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç tutamı görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde balık tutamamak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments