Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük tartışmalara gireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada bir tutam saç görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına işaret eder.

Rüyada tutam saç görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, alim ve bilge insan olacağına alamet eder.

Rüyada saç tutamı görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Rüyada saçtan bir tutam kesmek fakir fukaraya yardım edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine inanılır.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada bir tutam saç kesmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, lüksüne de lüks katacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işarettir.

Rüyada olan bir tutam saç görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments