Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elini tutamamak

Rüyada sevdiğinin elini tutamamak

Rüyada sevdiğinin elini tutamamak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin elini tutamamak gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Rüyada sevdiğinin elini tutamamak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, ekonomik gücün çoğalacağına delalettir.

Rüyada elini tutamamak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin elini tutamamak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, işlerin günden güne artacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada denizde balık tutamamak geçiminin zor hale geleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işarettir.

Rüyada idrar tutamamak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments