Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde balık tutamamak

Rüyada denizde balık tutamamak

Rüyada denizde balık tutamamak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, helal lokma yiyeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde balık tutamamak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada denizde balık tutamamak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada balık tutamamak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına yorulur.

Rüyada saçın tutam tutam döküldüğünü görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, solan yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tutam beyaz saç görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kötü günleri geride bırakacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin elini tutamamak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına delalettir.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada elini tutamamak savurgan bir hayat yaşayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, insanlara iyilik yapmaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments