Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bir tutam saç görmek

Rüyada elinde bir tutam saç görmek

Rüyada elinde bir tutam saç görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, vefa göstereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde bir tutam saç gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, sıkıntıya düşüreceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini tutamamak kendisini geliştireceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin elini tutamamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, geçim derdinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elini tutamamak şansın yaver gideceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına rivayet eder.

Rüyada bir tutam saç kesmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yaşamının tazeleneceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın tutam tutam döküldüğünü görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada olan bir tutam saç görmek kimseyle konuşmayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments