Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tutamı görmek

Rüyada saç tutamı görmek

Rüyada saç tutamı görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, mutsuz ve hasta olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç tutamı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek dileklerin yerine geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada olan bir tutam saç görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada saç tutamı görmek evine bereket geleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, ele geçen kazancın azalacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet eder.

Rüyada bir tutam saç kesmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada saçtan bir tutam kesmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments