Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ağzına sokmak

Rüyada yılanı ağzına sokmak

Rüyada yılanı ağzına sokmak birçok iş kapısının açılacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayatının iyileşeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı ağzına sokmak gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Rüyada yılanı ağzına sokmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, maddi gücünün artacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak gönlünce bir hayat süreceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eli yılan sokmak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine işaret eder.

Rüyada yılan sokmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, şansının kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada fitil sokmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına inanılır.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments