Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini ısırmak

Rüyada elini ısırmak

Rüyada elini ısırmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini ısırmak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada elini ısırmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet eder.

Rüyada kendi elini ısırmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kalp kırıklığı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada karıncanın elini ısırdığını görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada elini yılan ısırmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada eli ısırmak borçlarını kolayca ödeyeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments