Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi elini ısırmak

Rüyada kendi elini ısırmak

Rüyada kendi elini ısırmak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi elini ısırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elini ısırmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, daha iyi yerlere geleceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada eli ısırmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, küs kimselerin barışacağına, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elini ısırmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karıncanın elini ısırdığını görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ineğin elini ısırdığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments