Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karganın elini ısırdığını görmek

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret eder.

Rüyada karganın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, daha isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karganın ısırdığını görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada ineğin elini ısırdığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulur.

Rüyada kuşun elini ısırdığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini ısırmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Rüyada kendi elini ısırmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanın elini ısırdığını görmek işinin aksayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Rüyada el ısırmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments