Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini akrep sokmak

Rüyada elini akrep sokmak

Rüyada elini akrep sokmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini akrep sokmak gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada elini akrep sokmak yanlış işler yapacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini toprağa sokmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada denize el sokmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada denize elini sokmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete el sokmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ateşe elini sokmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete elini sokmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments