Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline bozuk para almak

Rüyada eline bozuk para almak

Rüyada eline bozuk para almak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada eline bozuk para almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına inanılır.

Rüyada elinde bozuk para görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada eline bozuk para almak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada bozuk para saymak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine bozuk para vermek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada toprakta bozuk para toplamak harama göz dikmeyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına inanılır.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments