Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bozuk para görmek

Rüyada elinde bozuk para görmek

Rüyada elinde bozuk para görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bunu şeref sayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada elinde bozuk para gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Rüyada elinde bozuk para görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Rüyada eline bozuk para almak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine işarettir.

Rüyada demir bozuk para görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden bozuk para toplamak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada cepte bozuk para görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para kaybetmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments