Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde bozuk para görmek

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin elinde bozuk para gördüyseniz:

  • İşinizde yüksek bir konuma geçebilirsiniz.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada elinde bozuk para görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Rüyada eline bozuk para almak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para koymak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneden bozuk para almak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına yorulur.

Rüyada anneye bozuk para vermek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para almak vermek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments