Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden tabak düşürmek

Rüyada elinden tabak düşürmek

Rüyada elinden tabak düşürmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada elinden tabak düşürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada elinden tabak düşürmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu elinden düşürmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğini elinden düşürmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Rüyada elinden ekmek düşürmek malının, parasının ve makamının artacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden bir şey düşürmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada telefonu elinden düşürmek yaralayacağına ve küstüreceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada elinden para düşürmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden yumurta düşürmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments