Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden kan görmek

Rüyada elinden kan görmek

Rüyada elinden kan görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, emeklerinin heba olacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, acılarını dindireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinden kan gördüyseniz:

  • Beklenmedik telefonlar, epostalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir.

Rüyada elinden kan aldırmak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada elinden kan görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada elinden kan vermek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işarettir.

Rüyada elinden kan akmasını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Rüyada elinden kan aktığını görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerin elinden tutmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronun elinden tutmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments