Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden kan vermek

Rüyada elinden kan vermek

Rüyada elinden kan vermek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hedeflerine kavuşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada elinden kan vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Rüyada elinden kan aktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada elinden kan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, çok hayırlı adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada elinden kan aldırmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinden kan akmasını görmek ettikleri duanın kabul olacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet eder.

Rüyada elinden kan vermek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada elinden yüzük düşürmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sorunlarının günden güne artacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin elinden yemek yemek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments