Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, başarılarının düşeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işarettir.

Rüyada elinden kan fışkırdığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, küs kimselerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan fışkırdığını görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, böyle işlere kalkışacağına işarettir.

Rüyada kan fışkırmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeden süt fışkırmak hep dua edeceğine, makam sahibi olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sütün fışkırdığını görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su fışkırdığını görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, pek çok olumlu gelişmelere, yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yerden su fışkırdığını görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada evinden su fışkırdığını görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayır duaları alınacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments