Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden kan akmasını görmek

Rüyada elinden kan akmasını görmek

Rüyada elinden kan akmasını görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kişiye hep umut olacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden kan akmasını gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Rüyada elinden kan akmasını görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden kan aktığını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işarettir.

Rüyada elinden irin aktığını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada elinden kan vermek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden kan aldırmak çıkmaza düşeceğine, para ve zaman ayıracağına, varlıklı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinden kan görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada burnundan kan akmasını görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, anne duasının açılacağına, para sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments