Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden irin aktığını görmek

Rüyada elinden irin aktığını görmek

Rüyada elinden irin aktığını görmek garanti olacak bir yer edineceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinden irin aktığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada elinden irin aktığını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işaret eder.

Rüyada sivilceden irin aktığını görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, sıkıntısından kurtulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Rüyada dizinden irin aktığını görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek sorunlarından arınacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments