Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden bişey düşürmek

Rüyada elinden bişey düşürmek

Rüyada elinden bişey düşürmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına tabir olunur.

Rüyada elinden bişey düşürmek gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada elinden yüzük düşürmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada elinden kuran düşürmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada elinden kalem düşürmek istemediği halde borçlanacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalet eder.

Rüyada elinden para düşürmek masa başı bir işe gireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada elinden bir şey düşürmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Rüyada elinden tabak düşürmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden yumurta düşürmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, para sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments