Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden balık kaçırmak

Rüyada elinden balık kaçırmak

Rüyada elinden balık kaçırmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, önemli bir lider haline geleceğine inanılır.

Rüyada elinden balık kaçırmak gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Rüyada balığı elinden kaçırmak üzüntülerinin sona ereceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına inanılır.

Rüyada elinden balık kaçırmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak parasının pul, malının da hiç olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyunu elinden kaçırmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinden balık almak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kişinin hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığı kaçırmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments