Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı kaçırmak

Rüyada balığı kaçırmak

Rüyada balığı kaçırmak parasız kalacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, resmi bir göreve getirileceğine işarettir.

Rüyada balığı kaçırmak gördüyseniz:

  • Kendi çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada balıkların kaçtığını görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumdan kaçan balık görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada balığı elinden kaçırmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden balık kaçırmak makamının sürekli yükseleceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalettir.

Rüyada balık tutup kaçırmak işlerinin aksayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada tuttuğu balığı kaçırmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada köpek balığından kaçtığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mal ve para sahibi olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada tutulan balığı kaçırmak sakin giden yaşamının sarsılacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments