Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı elinden kaçırmak

Rüyada balığı elinden kaçırmak

Rüyada balığı elinden kaçırmak hayata küseceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığı elinden kaçırmak gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Rüyada elinden balık kaçırmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok daha iyi günler göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığı elinden kaçırmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyunu elinden kaçırmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak sorunlarını unutacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada birinin elinden balık almak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek balığından kaçtığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments