Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı elinden kaçırmak

Rüyada yılanı elinden kaçırmak

Rüyada yılanı elinden kaçırmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, şansının kendinden yana olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyunu elinden kaçırmak yoğun stres altında kalacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, güç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinden balık kaçırmak yapacağı o işi onaylamayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kötü halin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak geçim derdine düşmeyeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yeni siparişler alacağına rivayet eder.

Rüyada balığı elinden kaçırmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalet eder.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden yılan çıktığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kariyerinin yükseleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kaçmasını görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments