Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden güvercin kaçırmak

Rüyada elinden güvercin kaçırmak

Rüyada elinden güvercin kaçırmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, yaşamının uzun olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulur.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyunu elinden kaçırmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, edilen duaların tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinden balık kaçırmak getirisinden daha fazla olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığı elinden kaçırmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada güvercin kaçtığını görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına yorulur.

Rüyada güvercin kaçırmak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments