Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden ameliyat olmak

Rüyada elinden ameliyat olmak

Rüyada elinden ameliyat olmak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, güven kaybı yaşanacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, bereketinin artacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Rüyada elinden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Rüyada elinden ameliyat olmak evindeki huzurun bozulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tutmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işarettir.

Rüyada bir ölünün elinden birşey almak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işarettir.

Rüyada elinden yumurta düşürmek ticaretinin de hızlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden kan vermek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden ısırılmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinden birşey almak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerin elinden tutmak hayal kırıklığı yaşayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments