Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde satır görmek

Rüyada elinde satır görmek

Rüyada elinde satır görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, hayatının da düzene gireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına inanılır.

Rüyada elinde satır gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada elinde satır görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada satırla parmak kesmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere alamet etmektedir.

Rüyada bıçak ve satır görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, mutlu bir evliliğe tabir olunur.

Rüyada satırla insan kesmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalettir.

Rüyada satırla adam kesmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Rüyada satırla adam öldürmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada satır bilemek sevdiklerini de koruyacağına, işlerinin kötüleşeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada satırla kovalanmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments