Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satırla insan kesmek

Rüyada satırla insan kesmek

Rüyada satırla insan kesmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, başarıyla geleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kederlerinin son bulacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çalışmalarının artacağına delalet eder.

Rüyada satırla insan kesmek gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada satırla insan kesmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sürekli ağlamaklı olacağına tabir olunur.

Rüyada satırla parmak kesmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, parasının her geçen gün artacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada satırla kolunu kesmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada satırla et kesmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada satırla adam kesmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada bakır satır görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçak ve satır görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada satırla adam kovalamak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments