Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satırla kovalanmak

Rüyada satırla kovalanmak

Rüyada satırla kovalanmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, verilen emeğin boşa gideceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, elinize para geçeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada satırla kovalanmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada satırla kovalanmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Rüyada satırla parmak kesmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et satırı görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada satır bilemek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada satırla kavga etmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada bakır satır görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada satır görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada satırla adam kesmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments