Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak ve satır görmek

Rüyada bıçak ve satır görmek

Rüyada bıçak ve satır görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, karısının çok mutlu olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, onlara hocalık edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçak ve satır gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Rüyada bıçak ve satır görmek ekmek kapılarının kapanacağına, bereketin artacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçak satır görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde satır görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Rüyada satırla adam öldürmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada satır bilemek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, şansının kendinden yana olacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada satırla adam kovalamak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada satırla parmak kesmek içinin huzurla dolacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada satırla kolunu kesmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments