Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satırla adam kesmek

Rüyada satırla adam kesmek

Rüyada satırla adam kesmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kariyerinin yükseleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada satırla adam kesmek gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Rüyada satırla adam kesmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, görmediği yerlere gideceğine işarettir.

Rüyada satırla adam öldürmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada satırla adam kovalamak sağlığın bozulacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada satırla insan kesmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada satırla kolunu kesmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, elinin darda kalmayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada satırla parmak kesmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada satırla et kesmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçak satır görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments