Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden elle balık tutmak

Rüyada dereden elle balık tutmak

Rüyada dereden elle balık tutmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, doğru karar veremeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereden elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Kariyeriniz açısından olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz.

Rüyada dereden elle balık tutmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede elle balık tutmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereden balık tutmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada derede balık tutmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık derede balık tutmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada balık elle balık tutmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine inanılır.

Rüyada balıkları elle tutmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada canlı balığı elle tutmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments