Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde mum görmek

Rüyada elinde mum görmek

Rüyada elinde mum görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, iş hayatında başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada elinde mum gördüyseniz:

  • Ailenize karşı daha ilgili olmalısınız.

Rüyada elinde mum görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada elinde mum tutmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada mumla dilek dilemek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, özel muamele göreceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, mal kayıpları da yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda mum yakmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada türbede mum görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Rüyada mum çiçeği görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mumbar dolması yemek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, güzel günler geçireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments