Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde meşale tutmak

Rüyada elinde meşale tutmak

Rüyada elinde meşale tutmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde meşale tutmak gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada elinde meşale tutmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işarettir.

Rüyada meşale tutmak ruhunun dinleneceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada elinde meşale görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada meşale görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Rüyada meşale taşımak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eksiği kendinde bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalettir.

Rüyada meşale yakmak malını ve parasını kaybedeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada yanan meşale görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada müdürünün elini tutmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kariyer planının altüst olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments