Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meşale taşımak

Rüyada meşale taşımak

Rüyada meşale taşımak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulur.

Rüyada meşale taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada meşale taşımak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada meşale görmek geçim derdinin olmayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan meşale görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada meşale tutmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada elinde meşale görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada meşale yakmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada elinde meşale tutmak işlerinin kapanacağına, sorunsuz geçeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır taşımak huzurun bozulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments