Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meşale yakmak

Rüyada meşale yakmak

Rüyada meşale yakmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rahatının yerine geleceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada meşale yakmak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Rüyada meşale yakmak büyük bir kazanca sahip olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan meşale görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde meşale tutmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada meşale görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada elinde meşale görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada meşale taşımak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.

Rüyada meşale tutmak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada tesbih yakmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, başarılarının katlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments