Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan meşale görmek

Rüyada yanan meşale görmek

Rüyada yanan meşale görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, kötü günleri geride bırakacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yanan meşale gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Rüyada yanan meşale görmek mirasa, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Rüyada meşale görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meşale taşımak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada meşale tutmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada meşale yakmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada elinde meşale görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet eder.

Rüyada elinde meşale tutmak güçten düşeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada yatak yanarken görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments