Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meşale tutmak

Rüyada meşale tutmak

Rüyada meşale tutmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sevilip sayılacağına, borçlarını bitireceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada meşale tutmak gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Rüyada elinde meşale tutmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada meşale tutmak korkularının ve kuruntularının biteceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada meşale taşımak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, giderileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada elinde meşale görmek işinde itibar edineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Rüyada meşale görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada meşale yakmak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yanan meşale görmek sıkıntılarının geçeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Rüyada iş tutmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işlerinin yarım kalacağına, parasının ve malının da artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments